Maistrali Safety

Εγγυημένη πυροπροστασία
με τις πιστοποιημένες υπηρεσίες της Maistrali Safety

Πυρόσβεση, πυρανίχνευση, φωτισμός ασφαλείας, συντήρηση και εγκατάσταση συστημάτων με πιστοποίηση

Πυρασφάλεια , πυρανίχνευση, εξοπλισμός πυρόσβεσης

Η Maistrali Safety αποτελεί την πρώτη εταιρεία του Ομίλου Maistrali Group, που ιδρύθηκε το 1974 με αποκλειστικό στόχο την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών ασφάλειας και προστασίας. Από τότε, εμπλουτίζει συνεχώς τον κύκλο του safety αντιμετωπίζοντας πάντα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τις ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά και παρέχει αξιόπιστες και πιστοποιημένες λύσεις. Μεριμνά επίσης, για την αντιμετώπιση προβλημάτων – ατυχημάτων με μέσα ατομικής προστασίας, προϊόντα Α’ βοηθειών και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Τέλος, συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος προωθώντας κάδους ανακύκλωσης και συστήματα κομποστοποίησης. Τα παρεχόμενα είδη και οι υπηρεσίες, απευθύνονται σε ιδιώτες, δημόσιους οργανισμούς και επαγγελματίες όλων των κλάδων.

Υπηρεσίες και προϊόντα με πιστοποίηση

Παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πάντα με εξειδίκευση και πιστοποίηση, τηρώντας όλες τις διεθνείς προδιαγραφές και νομοθεσίες. Σφραγίδα εγγύησης αποτελεί η πιστοποίησή μας από την ΕΒΕΤΑΜ: α) Πιστοποιητικό επάρκειας αρμόδιου ατόμου, β) Πιστοποιητικό αναγνωρισμένης εταιρίας περιοδικού ελέγχου, συντήρησης και αναγόμωσης πυροσβεστήρων και γ) Πιστοποιητικό λειτουργίας κέντρου επανελέγχου φιαλών (το μοναδικό στις Κυκλάδες). Παράλληλα, φροντίζουμε για τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας και τηρούμε τη δέσμευσή μας στις αρχές της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης.

Δίκτυο καταστημάτων και ολοκληρωμένες λύσεις

Η έδρα της Maistrali Safety βρίσκεται στη Σύρο αλλά είμαστε περήφανοι που έχουμε αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο franchise με καταστήματα στην Τήνο, τη Μύκονο, την Πάρο και την Άνδρο. Το δίκτυο των καταστημάτων λειτουργεί με την ίδια αποτελεσματικότητα, την αυστηρή τήρηση των προδιαγραφών και την ενεργή συμμετοχή στις διαδικασίες με συνέπεια (βλ. εξατομικευμένη συμβουλευτική και ενημέρωση, κατασκευή και εγκατάσταση, συντήρηση και έλεγχος). Η ευαισθητοποίηση σε θέματα που αφορούν την υγιεινή, το περιβάλλον και την προστασία όλων των πληθυσμιακών ομάδων είναι δεδομένη.

Τα Προϊόντα μας:

Πυροσβεστικά και Είδη Ασφαλείας & Υγείας

θα βρείτε τα προϊόντα μας στο κατάστημά μας στην Ερμούπολη ή στο e-shop μας

Επιλέξτε κατηγορία και πλοηγηθείτε στα προϊόντα μας εδώ:

Οι Yπηρεσίες μας:

Πυρασφάλεια - Πυροπροστασία

Αναγόμωση πυροσβεστήρων

Συντήρηση Πυροσβεστήρα

Σύμφωνα με τη ΚΥΑ 618/43/2005 κάθε χρόνο ανεξάρτητα από το κατασβεστικό υλικό όλοι οι πυροσβεστήρες πρέπει να υποβάλλονται σε ετήσιο έλεγχο. Ελέγχεται η κατάσταση του δοχείου η ποιότητα της σκόνης ( ή του κατασβεστικού υλικού) και η σωστή ποσότητα της ,καθώς και ο μηχανισμός λειτουργίας του Πυροσβεστήρα. Αν η σκόνη κριθεί κατάλληλη δεν την αλλάζουμε. Την αλλάζουμε μόνο αν κρίνουμε ότι έχει αλλοιωθεί λόγω υγρασίας. Επίσης ελέγχονται τα υπόλοιπα μέρη του πυροσβεστήρα (λάστιχο, κλείστρο, μανόμετρο) και αν κριθούν ακατάλληλα αντικαθιστώνται.

Σύμφωνα με τη ΚΥΑ 618/43/2005 στην εκτεταμένη συντήρηση, η οποία γίνεται κάθε 5 χρόνια, αδειάζουμε τα δοχεία, τα εξετάζουμε λεπτομερώς και εσωτερικά και γεμίζουμε με νέο κατασβεστικό υλικό (σκόνη ή αφρό, αυτό δεν ισχύει για τους πυροσβεστήρες διοξειδίου του άνθρακα).

Σύμφωνα με τη ΚΥΑ 618/43/2005 η διαδικασία αυτή εφαρμόζεται στον πυροσβεστήρα στην μέση της ζωής ενός δοχείου που είναι τα 10 έτη από την ημερομηνία κατασκευής του κελύφους (εκτός τους πυροσβεστήρες CO2 που έχουν άλλες προδιαγραφές).
Μετά από την αφαίρεση του κατασβεστικού υλικού γεμίζουμε το δοχείο με νερό και εφαρμόζουμε υδραυλική πίεση στα αναγραφόμενα bar του δοχείου για 1 λεπτό περίπου. Εφόσον το δοχείο αντέξει την υδραυλική πίεση συνεχίζονται και υπόλοιπες εργασίες συντήρησης.

Στα 20 χρόνια από την ανάγλυφη ημερομηνία κατασκευής του δοχείου ο πυροσβεστήρας κρίνεται ακατάλληλος.

Υπηρεσία Φωτισμός Ασφαλείας

Υπηρεσίες Φωτιστικών Ασφαλείας

Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο των φωτιστικών ασφαλείας που υπάρχουν ήδη στο χώρο για την βεβαίωση της καλής λειτουργίας τους.
Υπάρχει δυνατότητα επισκευής κάποιων φωτιστικών με τη χρήση ανταλλακτικών.

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση καινούργιων φωτιστικών ασφαλείας.

Υπηρεσία Εγκατάσταση και Συντήρηση Πυρανίχνευσης

Εγκατάσταση και Συντήρηση Πυρανίχνευσης

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και στη συνέχεια τη συντήρηση της συμβατικής ή διευνσιοδοτούμενης πυρανίχνευσης με την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού. Σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει σύστημα πυρανίχνευσης προτείνουμε την τοποθέτηση αυτόνομων ανιχνευτών καπνού και μονοξειδίου του άνθρακα στους χώρους των υπνοδωματίων όπου κρίνονται απαραίτητοι.

Μετά τη συντήρηση ή την εγκατάσταση πραγματοποιούμε την εκπαίδευση του προσωπικού για την σωστή χρήση του συστήματος. Παραδίδουμε πιστοποιητικό καλής λειτουργίας και οδηγιών χρήσης.

Υπηρεσίες Εγκατάστασης Υγραερίου

Εγκαταστάσεις Υγραερίου

Η εγκατάσταση του υγραερίου γίνεται με πιστοποιημένα υλικά τηρούμενων όλων των μέτρων ασφαλείας και σύμφωνα με το σχέδιο του μηχανολόγου μηχανικού. Τοποθετούνται όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα όπως διηλεκτρικοί διακόπτες, ηλεκτροβάνες και ανιχνευτές.

Ένας από τους μεγαλύτερους κίνδυνους για την ασφάλεια των εργαζομένων και όσων κινούνται μέσα σε χώρους στους οποίους υπάρχουν αέρια, είναι ο μη έγκαιρος εντοπισμός μιας πιθανής διαρροής. Το υγραέριο ανήκει στην κατηγορία των εύφλεκτων – εκρηκτικών αερίων, γι αυτό το λόγο η ανίχνευση του είναι μείζονος σημασίας.
Το σύστημα ανίχνευσης υγραερίου που τοποθετούμε σε επαγγελματικές κουζίνες αποτελείται από τον πίνακα με διαβαθμισμένη κλίμακα ανίχνευσης, 3 ανιχνευτές με μια σειρήνα για ηχητική ειδοποίηση σε περίπτωση ανίχνευσης υγραερίου.

Σύστημα Τοπικής Εφαρμογής Τύπου F για Κουζίνες

Εγκατάσταση ΣυστήματοςΤοπικής Εφαρμογής για Κουζίνες

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση συστήματα Τοπικής Εφαρμογής σε κουζίνες εστιατορίων, με πιστοποιημένα προϊόντα και συστήματα εγκεκριμένα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Δωρεάν επίσκεψη και καταγραφή των αναγκών κάθε κουζίνας για τον υπολογισμό του συστήματος που αντιστοιχεί. Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, το προσωπικό εκπαιδεύεται για τη σωστή χρήση του, παραδίδεται πιστοποιητικό καλής λειτουργίας και οδηγίες χρήσης.

Το σύστημα Τοπικής Εφαρμογής της επαγγελματικής σας κουζίνας ελέγχεται από τους πιστοποιημένους τεχνικούς μας και αφού πραγματοποιηθεί η συντήρηση του εκδίδεται πιστοποιητικό καλής λειτουργίας.

Σεμινάρια Πυρασφάλειας

Σεμινάρια Πυρασφάλειας

Ενημέρωση του προσωπικού της επιχείρησης σας για την λειτουργία των φορητών μέσων πυρόσβεσης . Με αυτή τη βασική εκπαίδευση το προσωπικό γνωρίζει τα είδη των πυροσβεστήρων και τη χρήση σε κάθε περίπτωση.

Στόχος του εκπαιδευτικού σεμιναρίου «Πυρασφάλειας – Πυροπροστασίας» είναι οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις, ώστε μετά την παρακολούθηση να είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται το φαινόμενο της πυρκαγιάς.
Αποκτούν τη γνώση εύρεσης αιτιών εκδήλωσης πυρκαγιάς για να αντιλαμβάνονται τα μέτρα πυροπροστασίας που πρέπει να εφαρμόζουν στους εργασιακούς τους χώρους για την αποφυγή της. Επίσης μαθαίνουν τους τρόπους αντιμετώπισης / κατάσβεσης πυρκαγιών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με φορητά μέσα πυρόσβεσης και με την χρήση μόνιμων πυροσβεστικών συστημάτων.
Το πρόγραμμα μπορούν να το παρακολουθήσει κάθε εργαζόμενος. Στο τέλος του σεμιναρίου παραδίδονται σημειώσεις και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Η νέα μας υπηρεσία:

safetychecked

Δημιουργήσαμε την υπηρεσία  safetychecked για οικοδεσπότες και τουριστικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ολοκληρωμένη και οργανωμένη εικόνα στον τομέα της ασφάλειας.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να προβάλετε την «ασφαλή» κατοικία ή τουριστική επιχείρησή σας στο χάρτη ασφαλών καταλυμάτων της ιστοσελίδας μας.

First-Aid-Safety-75hght
Pool Safety

Μάθετε εδώ όλα για την υπηρεσία safetychecked:

Το κατάστημά μας στην Ερμούπολη:

Θα μας βρείτε στο κέντρο της Ερμούπολης (μεταξύ ΙΚΑ και Πλ.Ηρώων, 50μ από την στάση Minibus)

Ωρες λειτουργίας:   Δευτέρα-Παρασκευή  9:00 – 17:00   Σάββατο 9:00-14:00

Κατάστημα Maistrali Safety Ερμούπολη
Κατάστημα Maistrali Safety Ερμούπολη
Κατάστημα Maistrali Safety Ερμούπολη

Επικοινωνία Safety

Ηρ. Πολυτεχνείου / Τεμπονέρα 84100 Σύρος Ερμούπολης 22810 84727 safety@maistraligroup.gr