Maistrali Group

Ολοκληρωμένη αντίληψη στην υποστήριξη

Σχετικά με το Maistrali Group

Η Ιστορία του Ομίλου Maistrali Group

1973-1974

Το 1973 δημιουργήθηκε η εταιρεία Maistrali Marine (ναυτιλιακά & σωστικά μέσα), με την επιτυχία του εγχειρήματος να οδηγεί πολύ σύντομα στην προσθήκη της εταιρείας Maistrali Safety (πυρασφάλεια, πυρανίχνευση, εξοπλισμός ασφαλείας) και στην ίδρυση του Ομίλου Maistrali Group (1974).

1998-2005

Το 1998 γεννήθηκε η Maistrali CarRental (ενοικιάσεις αυτοκινήτων & ποδηλάτων) και το 2005 η οικογένεια απέκτησε ένα ακόμα μέλος, τη Maistrali Medical (ιατρικά, ορθοπεδικά).

2007-2008

Η Maistrali HomeCare εντάχθηκε στον Όμιλο το 2007 (υπηρεσίες κατ’ οίκον νοσηλείας) και η Maistrali Event ήρθε να συμπληρώσει τις εταιρικές δραστηριότητες το 2008 (διοργάνωση εκδηλώσεων και γάμων).

2013-2014

Η Maistrali Concierge ενίσχυσε τον τομέα των υπηρεσιών το 2013 με υπηρεσίες παροχής φροντίδας & φιλοξενίας (Luxury Lifestyle Services).
Τέλος, είμαστε υπερήφανοι για την πρωτοβουλία μας «Bracelet for a Good Cause» (Βραχιόλι για καλό σκοπό, 2014), μία ιδέα που γεννήθηκε στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου μας . Δείτε σχετικά εδώ: braceletforacause.gr.

Maistrali CarRental
Ανανεωση στόλου στην 2014 με αγορά νεών αυτοκινήτων και δημιουργίας καινούργιας κατηγορίας αυτοκίνητων 1.4cc

2015-2016

Maistrali CarRental
Το 2015 αγορά 2 νέων αυτοκίνητων τύπου 1.6cc diesel sedan και 7θέσιου αυτοκινήτου 1.6cc diesel και δημιουργία κατηγορίας στην ιστοσελίδα μας.

Η Maistrali Studio έδωσε το 2016 μια νέα κατεύθυνση στις υπηρεσίες του Ομίλου στον τομέα του τουρισμού.
Αναγνωρίζοντας την σημασία της ασφάλειας η Maistrali Group προχώρησε στην δημιουργία startup που ασχολείται για να αναδείξει της ασφάλειας σε ξενοδοχεία, έτσι λοιπών δημιούργησε την safetychecked.gr.

2017-2018

Maistrali Car Rental
Ο στόλος αναβαθμίζεται και επενδύει συνεχώς με νέες αγορές σε μηχανάκια Peugeot Tweet 125κυβικών καθώς και 6 καινούργια αυτοκίνητα.

Bracelet for a good cause
‘Εδωσε δυναμικά το παρόν υποστηρίζοντας συνανθρώπους μας καρκινοπαθείς σε Σύρο, Μύκονο και Σαντορίνη.

Maistrali Medical
Προχώρησε στην σύναψη συμβάσεων με τον ΕΟΠΥΥ ως συμβεβλημένη εταιρία στους τομείς των αναπνευστικών ειδών, διατροφών και επιθεμάτων.

Maistrali Event
Ανανέωση του εξοπλισμού στις ρίψεις πυροτεχνημάτων

Maistrali Studio
Νέο σπίτι Levante, 90 τετραγωνικών που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα. Το νέο απόκτημα στον τομέα φιλοξενίας και τουρισμού.

Maistrali Concierge
Καινούργιες υπηρεσίες από την ομάδα μας στην ξενάγηση των επισκεπτών ώστε να γνωρίσουν τις ομορφιές της Σύρου, την ιστορία της και τη γαστρονομική της κουλτούρα.

Maistrali Marine
Το κατάστημά μας στο Φοίνικα προχώρησε σε αναβάθμιση προϊόντων σε είδη σκαφών και είδη θάλασσας για μεγαλύτερη εξυπηρέτηση και ποικιλία.

Maistrali Home Care
Η ομάδα απέκτησε νοσηλεύτρια ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε επιπλέον υπηρεσίες κατ’ οίκον νοσηλείας.

Safetychecked
Νέα υπηρεσία με ιστοσελίδα, που προβάλει τους οικοδεσπότες των καταλυμάτων που φροντίζουν για την ασφάλεια των πελατών τους.

Maistrali Kiosk
Νέες συνεργασίες και νέα προϊόντα στο kiosk μας στο αεροδρόμιο της Σύρου, που μπορεί ο επισκέπτης να τα απολαύσει πριν το ταξίδι του. Νέο λανσάρισμα, καινοτομία στον καφέ espresso with honey.

Maistrali Gift
Η νέα δραστηριότητα της ομάδας του Maistrali Group που απευθύνεται στον τομέα του τουρισμού και προβάλλει με σουβενίρ και αναμνηστικά δώρα τη Σύρο.

2019-2020

Maistrali Car Rental
Το 2019 ανανεώνει τον στόλο ποδηλάτων με ηλεκτρικά ποδήλατα καθώς και με 4 καινούργια αυτοκίνητα 1.2ccμε αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
To 2020 προσφέρει μηνιαίες ενοικιάσεις αυτοκίνητων σε προνομιακές τιμές για την περίοδο από Οκτώβριο έως και Απρίλιο

Maistrali Marine
Η επιχείρηση γίνεται αποκλειστικός αντιπρόσωπος Kυκλάδων στα ναυτιλιακά χρωμάτα EUMARIA, κέντρο πωλήσεων ναυτιλιακών ειδών της WURTH & των προιοντων της 3Μ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος Κυκλάδων της εταιρείας ναυτιλιακών σχοινιών KATRADIS.

Bracelet for a Good Cause
Δημιουργία ειδικής έκδοσης βραχιολιού “Κίτρινο BRACELET 2020” σε περιορισμένους αριθμούς.

Maistrali Safety
Επέκταση της γκάμας προϊόντων “Πινακίδες & Σήμανση” με τη δυνατότητα προσαρμογής στις προσωπικές επιθυμίες και τον ατομικό σχεδιασμό

Maistrali Safety & Maistrali Medical
Το 2020 δημιουργήθηκε νέα κατηγορία «Προληπτικά Μέτρα Υγιεινής» στο e-shop της εταιρίας με αξιόπιστα προϊόντα για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορονοϊού SARS-CoV19.

Safetychecked.gr
Η Safetychecked.gr  συμμετείχε ενεργά στο συνέδριο 2nd BnB Guest Conference 2020 25-26 Ιανουαρίου 2020 στην Αθήνα με ένα περίπτερο πληροφοριών και μια ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με το θέμα της ασφάλειας των καταλυμάτων BnB.

Franchising – Επέκταση του Ομίλου και σε άλλες περιοχές

Η επιτυχία του επιχειρηματικού μοντέλου της Maistrali Group οδήγησε στην απόφαση επέκτασης του Ομίλου και σε άλλες περιοχές. Έτσι, σήμερα έχει δημιουργηθεί ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων franchise που συνεχώς αναπτύσσονται και εδραιώνονται στο χώρο τους, παρέχοντας στους πελάτες τους προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Τα καταστήματα που έχουν ανοίξει δραστηριοποιούνται προς το παρόν μόνο στους τομείς Safety και Medical. Ας δούμε όμως λίγα πράγματα για τη λειτουργία του δικτύου:

Τα καταστήματα franchise έχουν κοινά χαρακτηριστικά και ύφος, το αναγνωρίσιμο στυλ του Ομίλου από τη μία, αλλά και αυτονομία και διαφορετικότητα με βάση το χώρο και την αγορά τους από την άλλη. Προσφέρουν τα ίδια προϊόντα σε λογικές και ελκυστικές τιμές, αξιοποιώντας τους προμηθευτές του Ομίλου και ένα οργανωμένο, αποτελεσματικό σύστημα τροφοδοσίας. Στη σχέση Αδειοπάροχου (Licensor) και Αδειούχου (Licensee), ο πρώτος είναι ο κεντρικός μοχλός ανάπτυξης και προώθησης των πωλήσεων που προσφέρει τη φήμη και την τεχνογνωσία του και συντονίζει και εποπτεύει το δίκτυο. Ο δεύτερος ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του πρώτου και τηρεί την εμπορική, τιμολογιακή και πιστωτική πολιτική του Δικτύου και συνολικά τις αρχές και τη φιλοσοφία λειτουργίας του. Η συνεργασία τους εγγυάται υψηλή ποιότητα παροχών προς τον πελάτη.

Δίκτυο Franchise

 • 2004: Πρώτο κατάστημα στην Τήνο στους τομείς Safety και Medical
 • 2005: Πρώτο κατάστημα franchise στην Πάρο στους τομείς Safety και Medical
 • 2007: Δεύτερο κατάστημα license στη Μύκονο στους τομείς Safety και Medical
 • 2010: Νέο κατάστημα στην Σίφνο, με υπεύθυνο καταστήματος πτυχιούχο μηχανολόγο μηχανικό (τομέας Safety)
 • 2010: Νέος συνεργάτης license στο νησί της Άνδρου (τομέας Safety)

…και συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας!

Όραμα και στόχοι

Πάντα δίπλα στον πελάτη

Στη Maistrali Group ο βασικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση του πελάτη. Ο στόχος αυτός υλοποιείται μέσα από την καθημερινή εταιρική πρακτική, την εξασφάλιση άμεσης και άριστης εξυπηρέτησης των πελατών μας. Αυτό μεταφράζεται στην προσφορά εξαιρετικών υπηρεσιών και προϊόντων σταθερά υψηλής ποιότητας και αντοχής.

Αρχικά, φροντίζουμε για τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών μας ώστε να καλύψουμε τις διαρκώς αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας. Αυτό σημαίνει ότι παραμένουμε πάντα προσανατολισμένοι στην αγορά και παρακολουθούμε τόσο την εξέλιξη των επιχειρήσεων όσο και τους μετασχηματισμούς της κοινωνίας.

Ποιότητα και Εξυπηρέτηση

Έπειτα, ως προς τα προϊόντα που διαθέτουμε, αναζητούμε διαρκώς την ποιότητα, τόσο σε επίπεδο πρώτων υλών, όσο και σε επίπεδο νέων και βελτιωμένων προϊόντων. Τα καταστήματά μας περιλαμβάνουν τεράστια γκάμα προϊόντων, ενώ σχεδιαστικά, αισθητικά, αλλά και από άποψη εξυπηρέτησης εκπληρώνουν τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Έτσι, το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα, που διαμορφώνεται από αυτό το πλέγμα υπηρεσιών και προϊόντων, μας έφερε στην κορυφή και προσελκύει διαρκώς νέες συνεργασίες. Ο ιδανικός συνδυασμός ποιότητας και τιμών, η πελατοκεντρική μας στάση και η μακρόχρονη εμπειρία των στελεχών μας μάς έχουν καθιερώσει ως την κορυφαία αλυσίδα καταστημάτων πυροσβεστικών, σωστικών και ιατρικών προϊόντων στις Κυκλάδες.

Με έμφαση στην ασφάλεια και την αισθητική, όλες μας οι παροχές συνοδεύονται από συμβουλευτική και υποστήριξη. Είμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη, τον οποίο αντιμετωπίζουμε με σεβασμό, συνέπεια και υπευθυνότητα σαν να ήταν η μοναδική μας προτεραιότητα.

Οι Αξίες μας…

… απέναντι στον πελάτη

Δεσμευόμαστε απέναντι στον πελάτη και τηρούμε τις δεσμεύσεις μας. Αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με διαφάνεια, αξιοπιστία και με το να είμαστε ανοιχτοί και συνεργάσιμοι. Άλλωστε, δρούμε πάντα υπέρ των συμφερόντων των πελατών, ώστε να ικανοποιούνται οι επιθυμίες και οι προσδοκίες τους. Βελτιώνουμε διαρκώς το επίπεδο εξυπηρέτησης αποσκοπώντας στη βέλτιστη δυνατή εμπειρία για τον πελάτη και στην ανάπτυξη της καλύτερης δυνατής σχέσης μαζί του. Η σύγχρονη φιλοσοφία προσέγγισης του τελικού καταναλωτή μεταφράζεται λοιπόν και στο επίπεδο της επικοινωνίας, αλλά και στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών. Στο ενδιαφέρον, τη φροντίδα, αλλά και την ενέργεια, το πάθος και την υπέρβαση που χαρακτηρίζει την αποφασιστικότητά μας να είμαστε οι καλύτεροι σε ό,τι κάνουμε.

… ως προς το προσωπικό μας

Το προσωπικό μας διακρίνεται από άριστη γνώση, υψηλή κατάρτιση και εξειδίκευση, και την κατάλληλη εμπειρία. Αυτό σημαίνει άψογη εξυπηρέτηση και σωστή αξιοποίηση του δυναμικού. Αναγνωρίζουμε την αξία που προσθέτουν στην ομάδα μας άτομα με διαφορετικές δεξιότητες και εμπειρίες και συνεργαζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο και με άψογη εσωτερική οργάνωση.

… ως προς την αγορά μας

Η αγορά μας αναπτύσσεται διαρκώς και εμφανίζει τεράστια ζήτηση από όλα τα στρώματα της κοινωνίας. Γι’ αυτό κι εμείς λειτουργούμε με γνώμονα την αγορά, την καινοτομία και τη συνεχή βελτίωση. Έτσι, αναλαμβάνουμε επιχειρηματικό ρίσκο προκειμένου να προσφέρουμε λύσεις και αποτελέσματα που διαρκούν. Επιπλέον, διαθέτοντας βαθιά γνώση του εμπορίου και του μάρκετινγκ, επισκεπτόμαστε τις διεθνείς κλαδικές εκθέσεις και παρακολουθούμε τις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις στο χώρο. Έχουμε δημιουργήσει εγκαταστάσεις με αποθήκες και γραφεία και διενεργούμε ποιοτικούς ελέγχους στα προϊόντα μας, που είναι επιλεγμένα, επώνυμα και προσιτά. Τέλος, διαθέτουμε υπεύθυνη κοινωνική και περιβαλλοντική πολιτική.

Χορηγίες –  Κοινωνική Εταιρική Ευθύνη

Ο Όμιλος Maistrali επιστρέφει στην κοινωνία ένα κομμάτι της χαράς που εισπράττει από την εξυπηρέτηση των πελατών του. Στο πλαίσιο της πολιτικής κοινωνικής ευθύνης, ενισχύει δράσεις και διοργανώσεις που σχετίζονται με το αντικείμενο των εταιρειών του και υποστηρίζουν σημαντικούς κοινωνικούς σκοπούς. Μέχρι τώρα, έχει εστιάσει τον τομέα της υγείας και του αθλητισμού, ενώ έχει δημιουργήσει και τη δική του πρωτοβουλία «Bracelet for a Good Cause» (Βραχιόλι για καλό σκοπό).

Αναλυτικά:

 • 2012: Η Maistrali Medical χορηγός της Ημέρας Μητρικού Θηλασμού.
 • 2012: Η Maistrali CarRental χορηγός στον «1ο Ποδηλατικό Γύρο Σύρου».
 • 2012: Η Maistrali Medical χορηγός στο 3o Συνέδριο Πρόληψης Νοσημάτων και Προαγωγής της Υγείας.
 • 2013: Παροχή στήριξης στις εκδηλώσεις του Beach Festival στο Κίνι.
 • 2013: Παροχή στήριξης το Beach Volley Βάρης.
 • 2013: Η Maistrali Medical για ακόμη μία χρονιά στήριξε το 4ο Συνέδριο για την Πρόληψη και Προαγωγή της Υγείας με θέμα «Με το βλέμμα στραμμένο στα παιδιά» που πραγματοποιήθηκε στη Σύρο.
 • 2014: Δημιουργία πρωτοβουλίας «Bracelet for a Good Cause» (Βραχιόλι για καλό σκοπό), βλ. http://braceletforacause.gr/.
 • 2016: Ο Όμιλος Maistrali υποστηρίζει το «1st TRIMORE Syros Triathlon».
 • 2017: Η Maistrali Car Rental χορηγός στην ομάδα Volley του A.O. Foinikas Syros
 • 2017: Η Maistrali Event χορηγός στην HELLAS BEETLES SYNCHRO CUP
 • 2018: Η Maistrali event χορηγός στην διοργάνωση Beach Party Syros by Night
 • 2019: Bracelet for a Good Cause:
  – Προσφορά τροφών για τα ζώα στα καταφύγια αδέσποτων ζώων στην Σύρο, Μύκονο και Σαντορίνη.
  – Syros Run 2019: οι νικητές των 3 χλμ, 5 χλμ και 10 χλμ κερδίσανε από ένα Bracelet for a Good Cause.
  – Finikas Run 2019: δωρεά Bracelet for a Good Cause για τους νικητές.
 • 2019: H Maistrali CarRental χορηγός της ομάδας Βόλει Φοίνικα ανδρών με την παροχή αυτοκινήτου στην ομάδα.
 • 2020:  Η Safetychecked.gr  χορηγός στο συνέδριο 2nd BnB Guest Conference 2020 25-26 Ιανουαρίου 2020 στην Αθήνα.

Νέες προοπτικές με εστίαση στον πελάτη

Ο Όμιλος Maistrali αναζητά συνεχώς νέες προοπτικές ανάπτυξης και βελτίωσης των προϊόντων και των υπηρεσιών του. Με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση του πελάτη, προγραμματίζει αντίστοιχα την εξέλιξη των εταιρειών του. Έτσι λοιπόν, στα άμεσα σχέδια του περιλαμβάνεται η υλοποίηση υπηρεσιών που θα ολοκληρώσουν τη δυναμική του.

Δείτε αναλυτικά τι έχει σχεδιαστεί για κάθε εταιρεία:

 • Maistrali Studio: επέκταση των studios για την Maistrali Studios
 • Maistrali Medical: ανάπτυξη τμήματος διαβήτη και συμπληρωμάτων ειδικής διατροφής
 • Maistrali Car Rental: δημιουργία υπηρεσίας transfer & van rental για την Maistrali Car Rental
 • Maistrali Safety: πώληση και εγκατάσταση συναγερμών ασφαλείας
 • Maistrali HomeCare: Εκπαίδευση ΚΑΡΠΑ σε επαγγελματίες και ιδιώτες & πελματογραφημα κατ οίκον
 • Maistrali Marine: Συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα συντήρησης και βαψίματος σκαφών
 • Maistrali Event: Αναβάθμιση εξοπλισμού για την ρίψη πυροτεχνημάτων, καθώς και εκπαίδευση προσωπικού σε σκηνοθεσία πυροτεχνημάτων
 • Maistrali Concierge: Ενίσχυση υπηρεσιών με σκαφών και ενοικίαση σπιτιών
Η Ομάδα του Maistrali Group

Μάκης Σταθόπουλος General Manager

Το πρόσωπο της εταιρείας είναι το προσωπικό και οι συνεργάτες μας, οι καλύτεροι πρεσβευτές της αξιοπιστίας του Ομίλου.

Το πνεύμα της ομαδικότητας και της συνεργασίας είναι θεμελιώδους σημασίας για εμάς. Με συνεχή εκπαίδευση, βελτίωση και ανάπτυξη του προσωπικού μας προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή ποιότητα στους πελάτες μας. Επενδύουμε στην υψηλή κατάρτιση και τη συνεργασία εξασφαλίζοντας έτσι αίσθημα εμπιστοσύνης. Διασφαλίζουμε άριστη ποιότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, συνδυάζοντάς τα με άμεση και φιλική εξυπηρέτηση.

Οι επιχειρήσεις του ομίλου

Οι εταιρίες του Ομίλου συστεγάζονται σε ιδιόκτητο νεοκλασικό κτίριο του 1900 στο κέντρο της Ερμούπολης με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.
Στον χώρο της έκθεσης 180m2 θα βρείτε τα προϊόντα όλων των εταιριών καθώς και πληροφορίες για όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Maistrali CarRental - ενοικίαση αυτοκινήτων