Ενοικίαση αυτοκινήτω και scooters στα σημεία εξυπηρέτησής μας, με δυνατότητα online κράτησης ή κράτησης μέσω τηλεφώνου στο (+30) 2281306796! Ασφαλή οχήματα, νέα μοντέλα και πρόσθετες παροχές.

Επιλέξτε κατηγορία

και κάντε κράτηση οχήματος από την Maistrali CarRental

Ενοικίαση αυτοκινήτων και scooters στη Σύρο

Για τους επισκέπτες της Σύρου που φθάνουν στο νησί χωρίς δικό τους όχημα, η Maistrali Group έχει φροντίσει να εξασφαλίσει τα πιο αξιόπιστα οχήματα προς ενοικίαση μέσω της εταιρείας της, Maistrali CarRental. Λειτουργώντας με επιτυχία από το 1998, η Maistrali CarRental έχει αναπτύξει με γρήγορους ρυθμούς τόσο το στόλο της, όσο και τις παροχές και το επίπεδο εξυπηρέτησής της.

Σημεία εξυπηρέτησης ενοικίασης αυτοκινήτων και online κρατήσεις

Παραμένοντας στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, παρέχουμε υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων και scooters από τα γραφεία μας στην Ερμούπολη (στο λιμάνι, δίπλα στο πρατήριο καυσίμων ΕΚΟ), στο Αεροδρόμιο και στη Μαρίνα Φοίνικα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κρατήσεις online στην ιστοσελίδα μας. Με φιλικές τιμές και άριστη εξυπηρέτηση από το καταρτισμένο προσωπικό μας, διευρύνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας προσθέτοντας τα τελευταία μοντέλα αυτοκινήτων και scooters. Στο ίδιο πλαίσιο εξέλιξης δημιουργούμε και νέες υπηρεσίες, όπως ενοικιάσεις αυτοκινήτων με το μήνα και υπηρεσίες ενοικίασης σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με ένα αξιόπιστο δίκτυο από διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Παροχές με ασφάλεια και ευελιξία

Στόχος μας είναι να προσθέτουμε διαρκώς αξία στις υπηρεσίες CarRental (ενοικίαση αυτοκινήτων) μας και άρα στις επιλογές σας, επενδύοντας στην ασφάλεια και την ικανοποίησή σας. Με προσφορές, τακτικούς μηχανολογικούς ελέγχους, ανανέωση του στόλου και των υπηρεσιών μας, ευελιξία στις παροχές και άμεση εξυπηρέτηση, κερδίσαμε και διατηρούμε τη θέση του καλύτερου παρόχου υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων και scooters στη Σύρο. Μέσω του Ομίλου Maistrali, σας καλύπτουμε έτσι σε ολοένα και περισσότερους τομείς, προσφέροντάς σας ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 2281306796 ή στείλτε μας email στο rental@maistraligroup.gr

stay safe corona virus

Maistrali Car rental ακολουθεί τους προτεινόμενους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής του Υπουργείου Υγείας και των αρμόδιων αρχών, ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια σας. Το προσωπικό μας φοράει πάντα μάσκα και γάντια, το εσωτερικό των οχημάτων καθώς και τα καθισμάτα καθαρίζονται  και απολυμαίνονται με ειδικά προϊόντα και με χρήση ατμού. Η ασφάλεια, και η υγιεινή του αυτοκινήτου σας εξασφαλίζονται πριν το παραλάβετε. Ανακαλύψτε την Σύρο με ασφάλεια.

Συχνές ερωτήσεις

Μπορείτε να ελέγξετε τιμές και διαθεσιμότητες οχημάτων χωρίς να προχωρήσετε σε κράτηση. Συμπληρώστε μόνο τα προαπαιτούμενα στοιχεία της πρώτης σελίδας και πατήστε “Δείτε τις τιμές”. Εάν αφού ελέγξετε τις τιμές καθώς και την κατηγορία οχήματος, θελήσετε να προχωρήσετε με την κράτηση, παρακαλούμε επιλέξτε “κράτηση και πληρωμή”. Τότε έχετε την δυνατότητα να πάρετε την τιμή και τα υπόλοιπα στοιχεία της κράτησης με email πατώντας επάνω στο συγκεκριμένο εικονίδιο.

Η τιμή ενοικίασης Maistrali Rent a Car συμπεριλαμβάνει όλες τις υποχρεωτικές χρεώσεις αναφορικά με τα κριτήρια επιλογής τα οποία συμπληρώσατε κατά την κράτηση. Η συγκεκριμένη τιμή συνήθως περιλαμβάνει τα παρακάτω:

 • Φ.Π.Α ή οποιονδήποτε άλλο τοπικό φόρο
 • Φόρους Αεροδρομίων
 • Απεριόριστα χιλιόμετρα
 • 24ωρη Οδική Βοήθεια
 • Χάρτη της πόλης
 • Ασφάλιση Κάλυψης τρίτου προσώπου
 • Αντικατάσταση αυτοκινήτου σε περίπτωση ατυχήματος

Η τιμή ενοικίασης Maistrali Rent A Car, συμπεριλαμβάνει όλες τις χρεώσεις αναφορικά με τα κριτήρια επιλογής τα οποία συμπληρώθηκαν κατά την κράτηση. Λίστα όλων των χρεώσεων βρίσκεται επάνω στην φόρμα επιβεβαίωσης κράτησης. Οι τιμές είναι εγγυημένες για την ενοικίαση που σχετίζεται με την επιβεβαιωμένη κράτηση.

Η τελική τιμή ενοικίασης υπολογίζεται βάση των πληροφοριών που δόθηκαν κατά την κράτηση. Η αναφερόμενη συνολική τιμή συμπεριλαμβάνει όλα τα επιπρόσθετα τα οποία επιλέξατε κατά την ώρα της κράτησης.

Ναι, μπορείτε να κλείσετε επιπρόσθετα διαδικτυακά. Λίστα με τα επιπρόσθετα μπορείτε να ζητήσετε κατά την κράτηση πατώντας στο “+ extras” στην σελίδα με τις τιμές ανά κατηγορία οχημάτων. Αυτά σχετίζονται με πρόσθετες χρεώσεις και υπόκεινται σε διαθεσιμότητα.

Κατά το τέλος της διαδικασίας κράτησης θα λάβετε μία σελίδα “Επιβεβαίωσης κράτησης” με τον αριθμό κράτησης. Θα λάβετε επίσης ένα email επιβεβαίωσης το οποίο θα περιέχει όλες τις λεπτομέρειες τις κράτησης σας. Καλό θα ήταν να τα εκτυπώσετε αυτά και να τα διατηρείτε στο αρχείο σας.

Ναι, η Maistrali Rent a Car σας επιτρέπει να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε την κράτηση σας online μετά από την επιβεβαίωση της, με την προϋπόθεση ότι αυτό θα γίνει μέχρι 48 ώρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία παραλαβής του οχήματος. Απλά πατήστε “, ακύρωση/τροποποίηση της κράτηση σας”.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι μπορείτε να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε κρατήσεις τις οποίες έχετε κάνει οι ίδιοι Online.

Ναι, είναι δυνατόν μέσα από την υπηρεσία Ελέγχου, τροποποίησης, ακύρωσης της κράτησης σας. Μπορεί να υπάρχουν κόστη σε ορισμένες περιπτώσεις. Θα ενημερωθείτε κατά την τροποποίηση / Ακύρωση. Το ποσό το οποίο χρεώθηκε αρχικά θα επιστραφεί στην κάρτα σας εάν η ειδοποίηση τηρεί τα απαραίτητα χρονικά πλαίσια. (βλέπετε Prepayment Terms and Conditions). Παρακαλούμε σημειώστε ότι μπορείτε να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε κρατήσεις τις οποίες έχετε κάνει οι ίδιοι Online.

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ (Collision Damage Waiver): Η ευθύνη του ενοικιαστή για ζημιά στο ενοικιαζόμενο όχημα μπορεί να περιοριστεί, υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραβιάζεται ο Κ.Ο.Κ, στην ελάχιστη χρέωση των €700 για τις όλες τις κατηγορίες καταβάλλοντας το ποσόν των 12,00€, αντίστοιχα ανά ημέρα ενοικίασης.

Τί δεν καλύπτει;

 • Ζημιές που προκλήθηκαν από πρόθεση ή αμέλεια.
 • Ζημιές που προκλήθηκαν από χρήση λάθος καυσίμου.
 • Ζημιές που προέκυψαν από αθέτηση των όρων της σύμβασης.
 • Ζημιές που προκλήθηκαν στο κάτω μέρος, στην οροφή, στην κεραία, στους καθρέπτες και τα ελαστικά του αυτοκινήτου ή κατά τη διάρκεια που το αυτοκίνητο της Maistrali Rent a Car βρισκόταν σε καράβι.

Όταν επιλέγετε όχημα στην κράτηση σας επιλέγετε κατηγορία και όχι μοντέλο. Η επιβεβαίωση αφορά μόνο την συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτου. Μπορείτε όμως στα σχόλια της κράτησης σας να γράψετε αν επιθυμείτε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο της κατηγορίας που έχετε επιλέξει και ανάλογα την διαθεσιμότητα του στόλου να μπορεί να πραγματοποιηθεί.