Ανίχνευση Λεγιονέλλας

Υποχρεωτική πρόληψη της νόσου των λεγεωνάριων
σε τουριστικά καταλύματα

Βάσει της επιστολής του Προέδρου του ΕΟΔΥ (Αρ.Πρωτ/λλου ΚΠ11533/03-06-2020) οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων είναι υποχρεωμένοι να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την πρόληψη της νόσου  των λεγεωνάριων.

Η MAISTRALI Safety στο πλευρό σας

Η MAISTRALI Safety σας συμβουλεύει σχετικά με τα απαραίτητα μέτρα και αναλαμβάνει τις αναγκαίες δειγματοληψίες στο κατάλυμά σας στην Σύρο, Μύκονος και Σαντορίνη. Τα δείγματα νερού λαμβάνονται από το μπάνιο και το κλιματιστικό και αποστέλλονται σε συνεργαζόμενο χημικό εργαστήριο διαπιστευμένο του ΕΣΥΔ (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης).

Δείτε περισσότερα εδώ στο e-shop μας:

Δυνατότητα λήψης των δειγμάτων μόνοι σας
Διαθέτουμε και σετ δειγματοληψίας με τα οποία μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες δειγματοληψίες μόνοι σας.

Πιστοποιητικά αναλύσεων για Λεγιονέλλα

Μετά από 5-7 εργάσιμες ημέρες εκδίδονται τα πιστοποιητικά των αναλύσεων.
Εάν η ανάλυση δείχνει πιθανό θετικό αποτέλεσμα για την παρουσία βακτηριδίων λεγιονέλλας, θα ενημερωθείτε και θα προληφθούν προληπτικές ενέργειες.

“Safety First” στο κατάλυμά σας

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για διαφοροποίηση του καταλύματός σας επενδύοντας στην ασφάλεια των επισκεπτών σας. Το Maistrali Safety είναι στο πλευρό σας και σε άλλα θέματα ασφάλειας του καταλύματός σας όπως πυρασφάλεια, pool safety και μέτρα υγιεινής λόγω του κορωνοϊού .

Τι είναι η νόσος των λεγεωνάριων;

Για ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων το ECDC (Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων) διαθέτει πληροφορίες σχετικά με τη νόσο των λεγεωνάριων σε μορφή PDF.