Εξοπλισμός Parking

Εξοπλισμός Parking

Parking ΕξοπλισμόςΕξοπλισμός Parking

Όλα όσα χρειάζεστε για την διαμόρφωση του χώρου στάθμευσής σας (Parking) μπορείτε να τα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: https://www.maistraligroup.gr/product-tag/parking/ ή επικοινωνήστε μαζί μας στο Maistrali Safety

 

 

Parking ΑμέΑ

Έχετε σκεφτεί να δημιουργήσετε ένα χώρο στάθμευσης ΑμέΑ για τους πελάτες σας;  Στο e-shop μας θα βρείτε και πινακίδες σε PVC και πινακίδες Λάμδα σε πτυσσόμενο πλαστικό πτερύγιο για την εύκολη μετατόπιση.

 

Parking για Ποδήλατα

Δημιουργήστε χώρο στάθμευσης για τους ποδηλάτες μεταξύ των πελατών σας:  Στο e-shop μας θα βρείτε μπάρες ποδήλατων και πινακίδες σε PVC .

 

 

Dog ParkingDog Parking

Δεν επιτρέπεται η είσοδος κατοικίδιων στο κατάστημά σας; Δείξτε πως νοιάζεστε για τα ζώα των πελατών σας και δημιουργήστε ένα μικρό χώρο αναμονής έξω από το κατάστημά σας. Στο e-shop μας θα βρείτε Κολωνάκι PET-PARKINGΣύστημα δεσίματος σκύλων PARKING-DOG και πινακίδες σε PVC

 

Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτωνΣταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Η αύξηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων μετατρέπει τα parking αυτοκινήτων από απλούς χώρους στάθμευσης σε σημεία ανεφοδιασμού των επαναφορτιζόμενων οχημάτων. Στο e-shop μας θα βρείτε τις κατάλληλες πινακίδες σε PVC.